۱۰ پاسخ

الان سزارین رو سخت میگیرن...برا من بندناف دور گردنشه قبول نمیکنن

بعیده ازشون قبول کنن.دقیقا تا جایی ک طرف راه داشته باشه میذارن درد بکشه و وقتی خودشو بجه افتادن تو خطر بعد میبرن سزارین

عزیزم من نامه ۲ تا روانپزشک گرفتم و تاییدیه کلاس هم داشتم که مثلا ۸ جلسه رفتم ولی هنوز ترسم کم نشده،، به این میگن سزارین اختیاری دکترا که هیچ ۱ تومن واسه کلاسا پول دادم تا تاییدیه بدن ۲ تومنم به دکتر دادم جدا از پول عمل و بیمارستان، ولی بیمه نمیده البته من پدر شوهرم خ پیگیری کرد فک کنم تونست بگیره، کدوم شهری شما؟

سلام مادر گل نیازی به روانپزشک نیست تشخیص خود دکترت کافیه

طبیعی ترس نداره من دوتازایمان طبیعی داشتم خیلی خوب بودسومی روهم طبیعی میارم عوارضشم کمتره خواهرمن میترسیدسزارینش کردن الان پشیمونه چون دردای بعدسزارین وحشتناکتره

اگه اینطور بود منم میرفتم ،الان مجبورا رفتم سزارین اختیاری بکنم

خب چرا دکترتون ی دکتری ک سزارین انجام میده معرفی نکرده ب شما؟

عزیزم چرا نمیری پیش دکتر شخصی

فگر نمیکنم وگرنه من خودم اوله همه میرفتم میگرفتم

دخترخاله ام همین کارو کرد قبول کردن