۴ پاسخ

جو پرکم اگه داشتی میتونی بریزی عزیزم ❤

اگه اولین سوپ .سیب زمینی مرغ پیاز برنج .از هر کدوم یکم
اگه سوپ همیشگیه اینارو میتونی بریزی هر کدومشو ک داری .کدو حلوایی.عدس چندتد دونه.برنج.گوشت.ماهیچه.مرغ.سیب زمینی.ورمیشل.ماکارانی.هویج.کدو سبز.عصاره پای مرغ.لوبیا سبز چندتا دونه
هرچیشو ک داری ۳یا ۴قلمشو بریز بپزه میکس کن بخوره

سلام
اگه اولین باره که میخواین بهش سوپ بدین و تا حالا غیر از فرنی چیز دیگه ای ندادین بهتره از یه سوپ خیلی ساده شروع کنین
مثلا مخلوط برنج و سیب زمینی و هویج
کدو هم میتونین بریزین (کره یادتون نره: هم باعث وزن گیری بهتر میشه هم اینکه نمیذاره حالا که بچه غذاخور شده دچار یبوست بشه اما زیاد نریزین که اسهال بشه)
یه چند روز اینو بدین که یه مقدار سبک باشه بعد یه ذره مرغ یا گوشت هم بهش اضافه کنین
عصاره ی قلم هم خیلی مفید و مقویه

سیب زمینی مرغ برنج کدوخورشتی