۷ پاسخ

کاسنی زیاد خوردنش من تو نت خوندم خوب نیست روزی یک فنجان یا لیوان نهایتا،...
کلا علم تایید نکرده خوردن کاسنی و... زردی رو کم میکنه مخصوصا میگن ماه اخر همه چی میتونی بخوری چون رو جنین تاثیر نداره

خوردن این چیزا ماه آخر رو زردی تاثیر نداره

با آب قاطی کنید بخورید.مشکلی ایجاد نمیکنه من تا الان خوردم هیچ اتفاقی هم نیفتاده.۱۰۰در۱۰۰که زردی و قطع نمیکنه کمتر میکنه.به گرمی و سردی بدن هم مربوط میشه

عزیزم تاثیری نداره من بچم بدنیااومد بعداز ده روز زردی گرفت سردیجات زیادنخورین

عرق کاسنی هرروز یه نصف استکان بخوری خوبه

عرق کاسنی که خیلی طعمی نداره باید خالی بخوری..
روزی یک استکان.
من از هفت ماهگی عرق کاسنی خوردم بازم بچم که به دنیا اومد زردی داشت.. فکرمیکنم عرق کاسنی شدت زردی رو کم میکنه

حتما اول با دکترت مشورت بکن بعد بخور
عرق کاسنی احتمال کنده شدن جفت رو میده ها!!