۵ پاسخ

سلام منکه تنها خونه بودم ب هر س تا واکسنش خداروشکر چهار ازهمشون بهتربود

اره عزيزم تو ميتوني اونقدرام سخت نيس، از پسش برمياي
از واكسن دو ماهگي خيلي اسون تره ققط استا و كمپرس سرد و گرم قراموش نشه، سعي كن استا پاراكيد بدي
موفق باشي انشالله

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاءالله، برای دختر من به نسبت دو ماهگی خیلی بهتر بود می شد که تنهایی هم از پسش بربیام. بازم میتونید روز اول برید منزل مادرتون که اگه تب کرد دست تنها نباشین.

زیاد نگران نباش.قبل واکسن بهش دوبرابر وزنش استامینیفون بده .بعدشم مرتب هر چهار ساعت استا مینیفون بده هیچ مشکلی پیش نمیاد 🥰❤

دوروز برو بمون خونه مادرت بهتره چون اونوقت استرسم نداری