۸ پاسخ

ب نظرمنم سنتی بهتره من بچمو سنتی ختنه کردم فقط همون موقع گریه کرد دیگه گریه نکرد هزینشم بیشتره

عزیزم من عمل کردم هرددتاپسرامم

من پسرمو حلقه انداختم ولی شنیدم که سنتی زود تر خوب میشه ولی خوشگل در نمیاد

من پسرمو به روش سنتی ختنه کردم رتضی بودم خودمم بالاسرش بودم اصلا گریه نکرد فقط اولین ادرار دردناکه ک تو حلقه و سنتی یکیه

من شنبه پسرمو به روش حلقه ختنه کردم اذیت نشد بعد ختنه بهش استامینوفن دادم چهار ساعت بعدم دادم گریه نکرد خوب بود الان سه روز شد منتظرم حلقه بیفته

سلام، من برا پسرم که پرسیدم گفتن حلقه به همه نمیسازه، سنتی بهترین روش هست

مامان من رفته پرسیده از دکتر گفتن سنتی کم خطر وبهتره

منم همین مشکلودارم