۵ پاسخ

من خودم روزی ده گرم تخم شربتی خوردم برای زردی بچه .خداروشکر حتی یخ ذره هم زردی نداشت.برای وزن گیری هم بستنی بخور و گوشت کبابی. برای کولیک و رفلاکس هیچکاری نمیشه کرد جز اینکه استرس نداشته باشی اصلا.اگر هم بچه داشته باشه فقط باید غذاهای نفاخ نخوری من خودم بعد از ناهار و شام رازیانه و زیره دم میکنم به اندازه یک‌استکان با عسل میخورم تا نفخ غذاها گرفته بشه

منکه این دوماه آخرعرق کاسنی روزی نصف استکان میخورم برااینکه بچه زردی نگیره وپوستشم روشن میکنه دوروبریام هرکی خورده اثرداشته به شرطی که اصلشوبگیری...براکولیک ورفلاکسم بعدزایمان نباید غذاهایی که نفخ وترشادارن بخوری چون شیرته که این حالتاروتشدیدیاکم میکنه..براتقویت خودتم گوشت کباب کنی بخوری خیلی خوبه بچه هم وزن خوب میگیره آب هویچ وآب سیبم خوبه روزی چهاردونه خرمام بایه لیوان شیربراتقویتت عالیه..ماه آخرم پیاده روی ملایم ومنظم داشته باش وبعدپیاده روی دوش بگیروزیردوش کمرتوماساژ بده وقربده بچه قشنگ میادتولگن زایمانت راحت میشه سوره ی انشقاقم اگه هروزماه آخربخونی زایمانوراحت میکنه

سلام عزیزم, خاک شیر خنکه.
ماه آخر گرمی زیاد نخور .

عناب هم خیس کن بخور .
عناب بچه رو خوش رنگ میکنه پوستش.
والا میگن کولیک بیش تر به خاطر استزس مادره.

عزیزم همه اینابه سیستم بدن خودتوبچت مربوط میشه وتوی همه عمومیت نداره...واسه زردیش ازالان عرق کاسنی...لیموشیرنیواناربخورایناخنک وخوبن.....خرمابخورولی زیادنه که جون داشته باشی...به خودتم فشارنیارواسه کارخونه وپیاده روی اینا...ارامش داشته باشواستراحت کافی

عزیز زردی به خاطر ناهماهنگی خون مادرو جنینه رفلکشم‌کاریش نمیشه کرد