۸ پاسخ

من دیروز دخترم و بردم پیش دکتر گوش برای معاینه شش ماهگی ،بهم گفت اصلا گوش دخترتو تمیز نکن مخصوصا گوش پاکن اکید ممنوع،گفت گوش خودش تمیز میکنه مخصوصا برای کودک

من از گوش پاک کن بعد حموم کردنش برای خشک کردن گوشش استفاده میکنم وبه جای پودر هم از پماد زینک اکساید استفاده میکنم عالیه

پودر کلا منسوخ و رد شده عزیزم به دلیل اینکه حساسیت های تنفسی ایجاد میکنه. گوش بجه نیازی به تمیز کردن نداره. باهاش اگر ور برید آسیب میبینه

از پودر استفاده نکن از کرم تالک استفاده کن کرم بهتر از پودره

گوش پاک کن ضرر داره اصلا نباید استفاده کرد با حوله وقتی از حموم میاریش بیرون خشک کن کامل

من گوش پاک کن استفاده نمیکنم ولی پودر بچه رو با احتیاط استفاده میکنم اینطوری که میریزم کف دستم با انگشت از روش میمالم به زیر بغل و دور گردن بچه

سلام.. نباید گوش پاک کن رو داخل گوشش ببری.. کثیفی داخل گوش بعد هر بار حمام خودش میاد بیرون، فقط سطح بیرونی رو با یه دستمال هم میشه تمیز کرد.. من نه تا حالا از گوش پاک کن استفاده کردم نه پودر بچه

بله بااستفاده از گوش پاکن فقط خیلی اروم باید پاک کرد .از پودر بچه استفاده نکن چون ضرر داره