۶ پاسخ

غدای های نفخ دار نخور اصلاااا.و درطول روز فقط یه سره دم کرده تخم رازیانه بخور ب جای چایی..و نصف قاشق ترنجبین تو یه لیوان اب جوش حل کن بخور همیشه.به بچه هم میتونی حل کرده ترنجبینو درحد دوتلقطره چکان کامل بدی نفخشو میبره. شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده و ببند....قطره کولیک هم بخر بده.....اینا رو انجام مطمننننن باش نفخش تموم میشه....منم همش درحال خوردن رازیانه و ترنجبین هستم خداروشکر بچم نفخ نداره

سلام قطره کولیک ایز واقعا عالیه. با روغن زیتون شکمش رو برخلاف عقربه های ساعت ماساژ بده پسر من که خیلی زیاد دلدرد داشت اینجوری خدا روشکر خوب شده

سعی کن نشسته شیرش بدی اروغشم بگیری غذاهای نفخ دارم ندیش...هر وقت بدی فرقی نمیکن من صبا معمولا میدم بهش

عزیزم من قطره کولیک ایز استفاده میکنم ده تا قطره صبح ده تا شب تا الان که نتیجه داده

من صبحها ک بیدار میشه واس شیر ساعتای ۷ اینا بهش میدم خوبه .. قطره کولیک اید بگیر و همچنین پونه دم بده دوتا قطره چکون بده بخوره

اگه واقعای میخوای صدای گریشو نشنوی بندانیزش داخل پتو دونفری تابش بدین اروم میشه،من همه چیو امتحان کردم فقط این جواب داد