۸ پاسخ

سلام من دیدم التهاب نداره و خداروشکر دردم نداشت نذاشتم

سلام منم فقط یک بار کمپرس سرد بعد زدن واکسن گذاشتم بقیه اشو گرم شکر خدا تب نکرد الانم پاشو تکون میده گریه نمیکنه ولی قطره اشو روز اول هر ۴ ساعت دادم روز دوم هر ۶ ساعت

تنها نمون البته ایشالا تب نکنه من ک تب کرد تا صب نخوابیدم شوهرمم نبود تنهایی میمیری اگ تب کنه روز اول از بهداشت اومدنی من هر ی ساعت نیزاشتم خیلی خوبه دوتا بخر یکیشو گذاشتی فریزر اون یکی باشه

سلام ب نظر من ن حوله سرد بذارید ن گرم اگ روند طبیعیه خودشو داشته باش زمان بهتری واسه بهبودیش هست کمپرس آب سرد بیشتر باعث سفتی میشه و جریان خون رو کند تر میکنه باز میشه شب بعدش حوله گرم گذاشت اما سرد ب نظرمن ک کاملا اشتباهه من بهداشت گفت ن سرد بذارپسرمم نهایت تا 3 روز خوب شد خداروشکر

یخ رو بریز تو فریزه بیچین دور حوله بزارین کلا ی روز کمپرس سرد
فرداش گرم،من کیسه اب گرمشو میزارم اثری نداشت گلوله شد حوله رو اتو میزدم جوری پاشو نسوزونع میزاشتم رو پاش با ماسارژ ماساژ میدادم رف،برو خونع مامانت سخته دوماهگی من خونع ی مامانم موندم ۱۰ روز😞

سلام من آوردمش خونه گذاشتم باید تا ۲۴ ساعت سرد کمپرس کنی بعد کمپرس گرم بزاری

سلام
وقتی بی قراری هاش شروع شد میتونی بزاری هربار نهایت یک دقیقه روی پاش بزار بعد بردار ۵ دقیقه دیگه دوباره تکرار کن

سلام عزیزم ۲۴ساعت اول کمپرس داغ ۲۴ساعت دوم کمپرس سرد