۱۰ پاسخ

پسر منم زردی داشت بیمارستان بود بم گفتن زود ب زود بهش شیر بدم تا بیشتر مدفوع و ادرار کنه خوب شه

پسرمنم زردی داشت کاسنی و خاکشیر وترنجبین و قطره شیر خشت مخصوص زردیه بگیر بده من اینکارارو کردم خوب شد زود به زود هم شیر بده تاادرار ومدفوع از بدنش بره بیرون

بله خوب میشه نگران نباش بوه منم سیزده بود

راستی پسته هم نخور ، چون گرمه
کلا گرمیجات رو کمتر بخور

ترنجبین بدین شکمش کار کنه دفع بشه بیمارستان به ما گف

با دستگاه خوب میشه.اما اگه شیر خودتو میخوره شما هم چیزای سرد بخور مث کاسنی و خاکشیر

منم بچه م زردی داشت، از دستگاه استفاده کرد سه روزه خوب شد . از رنگ چشاش معلوم میشه که خوب شده عزیزم

شیرتو ، خوب بخوره ، اونم خوبه
قطره ی شیرخشتم خوبه ، درصورتی که شکمش شل نباشه
اگه شله ، بهش نده

عزیزم اصلا به خودت استرس نده،زردی الان تو کل بچه ها هست.دختر منم ۱۴بود.فقط باید حوصله کنی.علاوه بر دستگاه، فقط زود به زود بهش شیر بده تا زود زود پی پی کنه و دفع بشه.جای نگرانی نیس

سلام دختر منم سه روزه ۱۴ بود دور وز زیر دستگاه بود تند تند شیرش بدین..من شیرخشت و ترنجوین هم روزی یک لیوان میخوردم..چای لیمو عمانی هم روزی دو بار میخوردم ..یک بارم بچه رو تو برنج کردن...بعد دو روز زردیش شد ۵ و خداروشکر دیگه برگشت نکرد.