۴ پاسخ

اگه درد نداری اصلا نرو چون احتمال داره کیسه آبت آسیب ببینه، من تمام دردامو که قابل تحمل هم بود خونه کشیدم و بینش هم کلی ورزش برای زایمان راحت کردم و با شش سانت رفتم و دوساعته هم زاییدم، از کپسول گل مغربی هم به عنوان شیاف برای نرم شدن دهانه رحم روزی سه چهارتا استفاده کن فوق العاده تاثیر داره بره نرمتر شدنش، سعی کن هرچی دیرتر بری بیمارستان

بنظر من الکی معاینه نرو ورزش و پیاده روی کن هر موقع حس درد داشتی برو تا زمانی ک دردهات یکسان و هر 5 دقیقه یکبار نشه بستریت نمیکنن و دردها کاذبن

عزیزم شماتا۴۰هفته هنوجاداری الکی نرو معاینه خودتو اذیت نکن فقط تامیتونی پیاده روی کن و منتظر دردای منظم باش

ینی میشه کاری کرد که کیسه اب پاره بشع؟؟؟