۴ پاسخ

پسر من اوایل سه روزی یک بار دستشویی میکرد بردم دکتر گفت تو غذاهاش یک قاشق روغن زیتون یا کره پاستوریزه بریز الان روزی یک یا دو روزی یک بار

۲تا ۳ بار .......بستگی داره بعضی اوقات فقط ۱ بار صبح

عزیزم من دیروز ی مطلب گذاشتم دکتر فوق تخصص نوزادان به من گفت ربطی به کمکی نداره مدفوع باید روزی سه چهار بار باشه اب بدن که تمام میشه بچه زوری روزی یبار پیف میکنه پس تا میتونید بهش اب بدید به من گفت هر دوساعت هشت قاشق مربا خوری اب بده
الان دیشب تاحالا که اینکارا کردم دخترم سه بار پیف کرده در صورتی که دو روز یبار شده بود پیف کردنش

بعصی اوقات 1 بار بعضی اوقات 2 بار