۵ پاسخ

عجیبه همه پماد زدین نمیدونم چرا دکتر گفت پماد نزن فقط الکل بزن ،الان موندم پماد بزنم یا نه

عزیزم به من دکتر اصلا نگفت الکل بزن. فقط پماد.بعد دو هفته هم گفت گوشواره بنداز

اشتباهی که من انجام دادم شما انجام ندید چند روز بعد سوراخ کردن گوشش گوشواره های طبی رو در آوردم طلاهاش رو انداختم گیر کرد به لباس متوجه نشدم وقتی بغلم بود فقط ی دفعه دیدم دخترم جیغ کشید گریه شدید دیدم گوشش خون اومده گوشواره رو در اوردم گوشش رو با الکل ضد عفونی کردم و با پماد چشمی چرب کردم و خوب شد تو این مدت هم سوراخ گوشش گرفت با سختی و اذیت شدن خودش با گوشواره های طبی دوباره بازش کردیم دیگه هم گوشواره رو از گوش اش در نیاوردم گزاشتم همون طبی ها گوشش مونده ولی خیلی ناراحت شدم بچه ام خیلی درد کشید هر چی موقع سوراخ کردن بدون درد وخونریزی بود بعدش کلی درد کشید

من یک ماه گذاشتم گوشواره ایی که خود دکتر داد باشه مرتبم پماد چشمی زدم

سلام حدودا یکماه بایدهمون گوشواره های میخی ک خود دکتر زده باشه ومرتب تتراساکلین زده بشه.