۳ پاسخ

بافرنی شروع کن واز یه قاشق مرباخوری تا اخر هفته یه قاشق یه قاشق اضاف کن هفته ی دوم حریره ی بادوم همین طور هفته ی سوم پوره هویج هفته بعدش پوره ی سیب زمینی باکره هفته بعد سوپ تا بعد

دکتر برا پسرمن داد.اول گف حریره بادوم بدم ک پسرم حساسیت داش به دکترگفتم گف نده ی مدت.بعدش حریره برنج رو شروکرد براش کم کم اضاف کرد الان سوپ برنج وهویج و سیب زمینی و گوشت گوسفندی والو میخوره یکمم براش جوانه گندم میریزم.همه اینارو کم کم اضاف کردم ب سوپ.هرکدوم ک میخاستم اضاف کنم ۵تا۶روزمیدادم بعدیکی بعدرو اضاف میکردم. ازامروز پوره سیب زمینی هم میدمش

سلام بستگی به دکتر داره برا من از حریره بادام شروع کرد بعد فرنی بعد سوپ هر کدوم به مدت ده روز برای هر غذا که جمعا میشه ۳۰روز