۱۴ پاسخ

اول بهتره صبحانه بخورن تو این سن چون اگه شیر بخورن ذیگه معدشون پر میشه . الان اولویت با غذا و اول غذا بعد شیر .

سلام، فرقی نداره به نظرم اگه فکر میکنی باشیر سیر میشه با صبحانش فاصله بده

سلام . من صبحانه میدم

صبحانه هیچی نمیخوره فقط شیررررم😫😢😭

پسر من که شب تا صبح شیر میخوره
بیدار میشه فقط بهش صبحونه میدم بعدشم میوه تا بخواد دوباره بخوابه ظهر بهش شیر میدم

سلام مگه میخورن؟!!!😤

بستگی داره چه ساعتی بیدار بشه مثلا اگر ساعت ۶ یا ۷ صبح بیدار بشه چون دوباره میخوابه شیر میدم اما اگر ۹ ب بعد بیدار بشه صبحانه

عادت غذایی به خودتون بستگی داره پسر من بیدار میشه میوه میخواد.

سلام
پسر من چون برا شیر شب بیدار نمیشه ساعت ۷ یا ۸ بیدار میشه ۱۲۰ شیر میدم بهش بعد ۱ ساعت صبحونه میخوره

سلام
بستگی به اوضاع مزاجی بچه داره ،دختر من چون رفلاکس داشت کلا صبحها حالت تهوع داشت اصلا هر چی میدادم بی ادبی بالا میاورد حتی بعضی اوقات شیر هم تا ظهر نمیخورد ،اما الان اول بهش شیر پاستوریزه وشیره میدم تا یه خورده آماده بشه برای صبحانه بعد یکساعت بعد بهش صبحانه میدم

پسر من صبح که بیدار میشه ممه میخواد
حدود نیم ساعت فقط شیر خودمو میخوره

صبحانه.........

من چون دخترم شب بیدار نمیشه برای شیر صبح زود اول شیر بهش میدم ۲ ساعت بعد صبحانه

سلام .وقتی بیدار میشه دختر من اول یک کم شیر میخوره بعد صبحانه میدم