۸ پاسخ

هرچه سریعتر انجام بده که هر چی بزرگتر بشه سختره. چون هم فهمیده میشه. هم حرکاتش زیاد بشه دردش بیشتره. ما که چهل روزگی پسرمو ختنه کردیم هیچی نفهمید

منم ختنه نکردم گذاشتم بعداز ماه صفر کلا سختی واذیت شدن داره فوق آخرش همش میگیریمشون بغل که غلت نزنن فقط باید کمکی داشته باشه که خودتم خسته نشی

من فردا واکسنشو بزنم هفته بعد میرم برا ختنش باید زودتر انجام میدادم که نشد هر چی کوچیکتر باشن راحتره

اذیتش واسه یه روزه قبل از شش ماهگی ختنه کن حتما چون هر چی بزرگ تر بشه بیشتر اذیت میشه

سلام..من ۲ ماهگی بچمو ختنه کردم...تا دوروز خیلی بدآروم‌بود بعدش خوب شد

بنظرمن ۵ماهگی دیره چون غلت میزنن وماشالله ورجه وورجه دارن یکم سخت میشه

واااای منم هنوز ختنشون نکردم گذاشتم بعد از ماه صفر تا اونموقع میرن تو 6 ماه

سلام ببین عزیزم اخرش بی تابی را داره اذیت هم میشه اما هر چی زود تر ختنه کنی بهتره