۴ پاسخ

سلام مامانای مهربون.میدونید خواص سویق کودک چیه؟باعث افزایش اشتها؛رشد قد و وزن؛پرپشتی مو؛تامین ویتامین و تقویت سیستم ایمنی؛راحت دندان دراوردن و..میشه..من کارگاه تولید انواع سویق و سرلاک و محصولات اورگانیک کودک دارم.ادرس پیجم @Savigh.ghavoot
واتساپ ۰۹۰۱۶۰۴۷۸۴۲

از يازده ماهگي تا پانزده ماهگي بي اشتهايي طبيهيه بهش ميگن بي اشتهايي فيزيولوژيك
دختر من هنوزم همينطور كم غذا و بي ميل به غذاست
يه مدت هم فقط شير خودم رو ميخورد و استپ وزني داشت ولي چاره اي نيست هرچي ميلش ميكشه حتي دو لقمه يا دو قاشق بده بخوره كه قندش نيفته
اين نيز بگذرد.....

بایدشیشوکم کنی باهشا بازی کنی گشنش شه غذابخوره چیزایی که دوست داررودرست کن دیگه بیدرامیشه شیرنده تاغذاشوبخوره شیرشبشوحتماقطع کن خیلی تاثیرداره توغذاخوردنشون

سعی کن یکم بذاری گرسنه شه و با چیزی مشغولش کن غذا بده،شایدم دوس داره با دست بدی بهش