۴ پاسخ

منم بچم همینطوره شبا نمیخابه و بازی میکنه دم دمای صب میخابه ولی روز یکسره خابه دیگه دارم از بی خوابی میمیرم

کولییک اذیتش می کنه بچه رو‌. داروهاشو بده بزارید توی پتو تکون بدید ببین آروم میشه

اشکال نداره دختر منم اینجوری بود الان ۴ماهشه خوب شده هیچ جاش درد نمیکرد فقط عادت داشت تا۴و۵صبح بیدار بود

وااای خدا دخترمنم اینجورشده ۶۴روزشه کلی قبلش خستش میکنم بعدمبخوابونمش میزارم سرجاش یهوبیدارمیشه