۵ پاسخ

اره احتمال اشتباه زیاده شایدپسربوده اماآلت تناسیلی کوچک بوده انشالله تااخرش بزرگ بشه اماشماکه هفته ات بالایه چطورغربالگری دوم رونرفتین

تو غربالگری اول معمولا دختر رو اشتباه میگن ولی اگر بگن پسره درصد درستیش بیشتره ....

بله احتمال تشخیص اشتباه در ان تی زیاده.
ولی خداست که صلاح مارو بهتر و بیشتر میدونه.
ان شاالله که خواست خدا با خواسته دلتون یکی‌باشه.

اگه منظورت آنومالیه نه اصلا نمیشه اشتباه شه آنومالی دقیقه

سلام عزیزم اول ناشگر نباش دوم اینکه عاره احتمالش هست ولی من رفتم گفت دختره احتمالا الان هم که رفتم گفت دختره ببینم دکترت چقد تو کارش خبرست