۹ پاسخ

من سه هفته پیش سزارین شدم اصلا وقتش نبود امادگیش هم نداشتم، کیسه اب نی نی باز شد و رفتم بیمارستان در عرض یه ربع سرم و سوند و لباس و همه چی رو تنم کردن اولش خیلی ترسیدم ولی وقتی رفتم اتاق عمل انقد خوش گذشت که نگو.امپول بی حسی اصلاااااا درد نداره اصلا حسش نمیکنی.عمل و بخیه ها و اینام که درد نداره.بعدش مسکن میزنن میری ریکاوری.یه بار شکمت رو فشار میدن.تا اینجاشم درد نداری.کم کم حس بدنت برمیگرده دفعه دوم و سوم که شکمتو فشار بدن در حد یکی دو دقیقه درد میگیره و تمام میشه.سرت رو اصلا تکون نده زیاد حرف نزن تا وقت خوراکی خوردن و راه رفتنت برسه.بعدشم خیلی اروم شروع کن راه رفتن و بعدش اصلا نشین .هرچی بیشتر تحرک داشته باشی زودتر سرپا میشی.نهایتا تا فردای عمل برا راه رفتن کندی بعدش سریع میشی.هروقتم درد داشتی تا ۵_۶ روز بعدش از شیاف استفاده کن هیچی ضرری نداره خودتو الکی عذاب نده که دردشو تحمل کنی.

من هفته پیش سزارین کردم . دوز بیهوشیم رو یکم بالاتر از حالت عادی درخواست کرده بود برام دکترم چون پدرم تازه فوت کرده تحمل عصبیم پایین بود .واسه همین خیلی گیج و ویج بودم بعدش و خیلی چیزا یادم نمیاد . درد قطعا داشتم ولی اصلا یادم نیس ولی از فردای عمل تا الان کاملا خودم سر پای خودم هستم .درد هم داشتم بالاخره شکم‌پاره س ولی روی جای عمل اصلا درد نداشتم در ضمن اینکه دردش با مسکن و شیاف حل میشه . من که فقط موقع نشست و برخاست و دراز کشیدن درد توی شکمم احساس میکردم

من ۱۲ روز پیش سزارین شدم یعنی هیچی درد نفهمیدم فقط بعد عمل به هوش اومدم دیدم بچه پیشمه باورم نمی شد تموم شده بود بعدشم شیاف گذاشتن هیچی نفهمیدم فقط گفتن پاشو راه برو شب تو بیمارستان یکم درد داشت که اونم فرداش اومدم خونه از روز سوم ام پاشدم خودم کارای خونه رو کردم خیلی راحت بود

نگرانی و استرس نداره انشالاه به سلامتی میای برمیگردی با نی نی خوشکلت تو بغلت وکل درداتو فراموش میکنه هیچ چی ی تو دنیا قشنگتر از ای نیست که آدم او لحظه بچش به دنیا میاد صداشو میشنو وسایلای لازم با خودت ببر برا بچه و یه دست لباس راحت برا خودت با یه همراه خوب که بتونه خوب ازت مراقبت کنه بچتو تو بیمارستان نپیچی چون دکترا نمیزارن به بچت آب قند نده سعی کن سینتو بندازی دهن بچت هرچند درد داره ولی عادی میشه سوراخای سینت باز شه خوب خوب 😉😘

بسلامتی عزیزم😍
منم 19سزارین میشم😍منتظرم زودتر تموم بشه زایمان کنم

عزیزم استرس نداشته باش من ۵۴ روز پیش اورژانسی سزارین شدم‌ اصلا هم آمادگیشو نداشتم
ولی به خدا توکل کردم.
فقط پمپ درد یادت نره

۲۰ روز پیش سزارین شدم حتما بی حسی برو پمپ دردم بگیر

انشالله به سلامتی

منم ٢٠ سزارينمه تا اونموقع طاقتم تموم سده اينقدري ك استرس دارم حس ميكنم تو اتاق عمل فشارم بيوفته و بيهوش شم خودم
از ترس اينكه ميفهمم دارن شكممو پاره ميكنن شبو روز خواب ندارم