۹ پاسخ

سلام عزیزم.حالت تهوع از هفته ی هفتم شروع میشه.

سلام ابجی جان انشالله که حالت تهوع نگیری ...من هفته نهم هستم خداروشکرتاالان نگرفتم.فقط تیروئیدم خیلی اومده پایین .بهم قرص دادن خیلی خیلی دهنم تلخ میشه

عزیزم همه که نباید حالت تهوع داشته باشن من الان ندارم از اولم نداشتم

من از هفته ۶ شروع شد و هر چی حلوتر میره بدتر میشم دکتر بهم دمیترون داده

منم تا حالا نداشتم حالت تهوع،ما از خوش شانسا هستيم😅ولى زير دلم تا هفته پيش درد ميكرد كه دكتر شياف داد هداروشكر اونم خوب شد

عزیزم زوده من از هفته هفتم شروع شد حالت تهوعم

منم تا هفته شیشم تهوع نداشتم ?ولی الان حالم بدشده

عزیزم تو هفته چهارم چجوری فهمیدی بارداری ؟
تازه یک هفته به موعد پریود مونده ، هنوز زمانش نشده که عقب بیوفته بیبی چک استفاده کنیم
چجوریه میشه توضیح بدی

علاعمت چیه گلم؟