۶ پاسخ

چرا اتفافا ضرر داره،رو قلب بچه اثر میذاره،دکتر منم بهم هفته ۶بهم داده بود استفاده کردم اما تو انومالی تو قلب بچه مشکل پیدا شد ،اما خداروشکر اکو قلبش خوب شد و الان حل شده،اما اون اثر همون شیاف و امپول ک زدم،بعدا تو اینترنتم خوندم

حتما استفاده کن اگه دکتر داده هیچ مشکلی نداره

هیچ ضرری نداره عزیزم من تا هفته ۱۸استفاده کردم از اول بارداریم چون سقط داشتم و این بارداری لک بینی
بهم شیافت داد تا خطر سقط نداشته باشم

ن عزیزم جلوگیری میکنه از سقط

من دارم استفاده میکنم نه اگه ضرر داشت دکترنمینوشت من از اول بارداری تاالان هر۱۲ساعت استفاده میکنم

عزیزم اگه زیرنظر پزشک باشی وبهت تجویزکرده باشه که ایشون بهترمیدونن براتون چی خوبه