۵ پاسخ

شاید ترسیده من دخترم یه شب اینطوری شد براش چهار قول و آیه الکرسی خوندم و اسپند دود کردم کم کم آروم شد.
و اگرنه تنشو دست بکش ببین جایش درد میکنه مثلا آب رفته باشه تو گوشش

شاید آب رفته توی گوشش
روشو یه پتو بنداز تا بخوابه

دلایل دیگه بجز رفلاکسم میتونه داشته باشه مثل دل درد.گوش درد .خارش گوش .یا اب رفته باشه تو گوشش

ربفلاکسه منم دخترم از خواب میپرید و دستاشو سیخ میگرفت.بردم دکتر گفت ریفلاکس داره پدی لاکت و کولیف داد دیگه اونجوری نمیشه فقط از خواب بیدار میشه شیر یکم بالا میاره..رو زبون دخترتو ببین سفید نیست شیر نمیاره تو دهنش؟بالا نمیاره؟ب اینا ک میگن ترسیده گوش نکن دکتر بمن خندید ک گفتم میترسه گفت از چی میترسه؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم احتمالا ریفلاکس معده داره.ببرش دکتر.چند وقتشه؟