۳ پاسخ

سلام کلا میوہ ھا داراے ویتامین ھاے زیادے ھستن و براے سیستم گوارش بدن نوزاد خیلے سنگین ھستن بہ نظر من اصلا عجلہ نکنید و طبق نکاتے کہ روے کارت واکسیناسیون نوشتہ اقدام کنید چون ممکنہ بہ معدہ نوزاد فشار بیاد و خدایے نکردہ در بزرگسالے ناراحتے معدہ براشون بوجود بیاد
ھمون شیر مادر بہترین تغذیہ ھستش ھرچے مےخواے کہ بہ دلوین جان بدین خودتون بخورین تا شیرتون ویتامین ھاے اون مواد غذایے رو دریافت کنہ 😊

عزیزم الان زوده براش بهش لعاب برنج بده فرنی حریره بادام بعدش سوپ اینا بعد اینا میتونی پوره میوه بدی فک کنم

سلام عزیزم نه آب هویج فعلا زوده میتونی بهش پوره سیب و گلابی بدی