۴ پاسخ

اره عزیزم من ۱۱ روز هست زایمان کردم هر روز حداقل یکبار اسپری میکنم روی بخیه ها.
تا الان که بخیهدهام خیلی خوب شدم

عزیز منم بخیها باز شده بود مامایی ک گرفته بودم بهم این پمادو داد دوماه پیش من ۲۰۰ ت گرفتم ولی واقعا معجزه میکنه عاالیه من کل بخیهام پاره شده بود یه شکاف عمیق شده بود روزی دوبار استفاده کردم البته تو آب نمک دریا و رنگ مشک هم مینشستم صبح تو آب مشک شب تو آب نمک بعدش خشک میکردم و پماد رو میزدم

سلام من استفاده کردم خیلی ارام بخش و ضدعفدنی کننده هم هس

فقط با شامچو بچه بشور بخیه هاتو بعد با یه حوله نرم و تمیز یا با بادسشوار خشک کن بزار هوا بخوره هیچچچچچ پمادی نزن چون پماد زخم رو تازه میکنه و جوش نمیخوره فقط در صورت لزوم برای بستن زخمت روی زخم گاز وازلین بزار و روش گاز وازلین گاز استریل به ح.رفهای من گوش بدی سریع خوب میشه