۵ پاسخ

دختر منم اینجوری دیگه شبا بهش شیر خشک میدم بعد اینکه شیر خودمو بهش دادم پستونک میدارم دهنش خ خوب میخابه منم تخت میخابم

عزیزم راستش رو بخوای کاریش نمیتونی بکنی. روزا باید خوب بهش غذا بدی بعدا خوب شیر باشه احتمالا کمتر پاشه. بعد از شش هفت ماهگی هم میتونی شیر شب رو قطع کنی اگه بخوای

پسر منم همین بود باید صبور باشی بگذره یه ماه دیگه که به غذا بیوفته بهتر میشه کم کم کلا درست میشه

تو مني يا من توام دقيقا دختر منم همينه
فقط يه شب قبل خواب بهش حرير بادام دادم سه ساعت اول خوب خوابيد
وگرنه هر يك ساعت و نيم الي دو ساعت بيدار ميشه يه ٥٠ سي سي شير ميخوره خوابش ميبره اگه تكونش بدم بيدارشم كنم كامل شير بخوره گريه ميكنه
تا صبح ده بار بيدار ميشه ذره ذره شير ميخوره

منم هنوز پسرم همینطوره😔