۹ پاسخ

استرس بدترین چیزه اصن بهش فک نکن. احتمال گرفتنتون نزدیک ب صفره

نه عزیزم نگران نباش من دختر داییم گرفته بود ما نمیدونستیم چون دوتامون خواهر نداریم مثل خواهریم بعد دو خفته پیش که پبش هم بودیم دو روز بعدش بهم زنگ زد گفت علائم دارم رفت تست داد مثبت بود ولی خیلی خفیف بود منم دو هفته خودمونو قرنطینه کردم و چایی نرفتیم هیچ علائمی هم نداشتیم من خیلی ترسیده بودم به دکتر دخترم تماس گرفتم گفت نگران نباش اگر علائم ندارین نگران نباشین شاید فقط ناقل باشین و گفت خطرش واسه بچه ها خیلی کمتر از بزرگسال ها هست

ن احتمالش کمه ما خودمون نزدیک کرونایی بودیم فکمیکردیم علائمش برا قلب دردشه بعد فهمیدن کرونابوده بستریش کردن اماخداروشکر نگرفتیم ازش بعدچندهفته ازجای دیگه گرفتیم ولی😐😐😐😐😐

نه انشاء الله ک هیچی نیست خواهرت ک نداشته ک بخواد انتقال بده.....اما مایعات زیاد بخورید کندر با عسل دم کن بخورید و بخور جوش شیرین.....اما هیچی نیست یه خودت تلقین نکن

ن بابا وقتی تست دادن که دیگه نیست
تازه میگی دوهفته هم گذشته
نگران نباش گلم😘

نه دیگه تست خواهرت اینا منفی بوده یعنی نگرفته از مادرشوهرش
نگران نباش چیزی نیست انشاالله

ترس بدتر از مرگ و کروناس بهش فک نکن عزیزم

ممکنه ناقل بوده باشن ولی خب وقتی علایمی ندارین چرا استرس‌

نداری استرس نداشته باش