۶ پاسخ

سلام تا سه روز نبرش بعدش که بردی حمام اون قسمت اوم بشور چون درد داره گریش شاید بخاطر گرسنگی شاید درد داره

دو روز بعدازواکسن باید ببریش حموم،عادیه باید موقع بغل کردن و پوشک عوض کردن مراقب باشی،شاید شبهابیشترباهاش در ارتباطی دستت میخوره به جای واکسنش،روزاول باید کمپرس سرد کنی روز دوم به بعدش کمپرس گرم

خب عزیزم درد داره دیگ واکسن جاش دردمیکنه بیحال میشه بچه ۲ تا۳ روز تب میکنع باید هر۴ ساعت استامینوفن بدی بهش سعی کن بخوابونی تا اروم بشه

سلام از واکسن نیس شاید وقت خوابش بهونه گیرمیشه.تا سه روز نباید آب ب جای واکسنش بخوره

تا ۳ روز نبرش
کمپرس آب گرم کن .احتمالا جای واکسنش درد میکنه

دختر منم تا ۱ هفته بیقراری‌میکرد. درد دارن