۶ پاسخ

وا مگه میشه؟چرا بازشدن؟؟

سلام منم بخیه هام باز شدن چون زیاد نشستم واسه زردی بچه تو دستگاه بود و واسه شیر دادن سخت سینه گرفت زیاد نشستم بخیه های باز شده بود
بعد رفتم زایشگاه همون جایی ک زایمان کردم من طبیعی بودم دولتی رفتم
همونجا رفتم بخیه ها رو باز کرد نخشو کشید گفت خودش جوش میخوره یه اسپری هم داد ک بزنم واسه ضدعفوتی
یه هفته کامل دراز کش بودم دستشویی هم حتی روتوالت فرنگی نمشستم ایستاده بودم تو دستشویی
بعد کم کم به مروز زمان جوش خورد الان ک پسرم ۷۶ روزشه خوب شده یکم کنار واژنم قرمزه
باید فقط فقط استراحت کنی تکون نخوری من شرایط بیشتر از یه هفته استراحت رو نداشتم

مگه میشه باز شه؟از کجا فهمیدین؟
حتما برین پیش دکترتون

باید بری دکتر لازم باشه دوباره بخیه میخوری بعدش بتادین روی پوشک بچه بریزبعد بزار تاجایی که میتونی نشین کمی راه برو و دراز بکش

سلام من طبیعی بودم بخیه هام افتضاح بودن باز شده بودن برای ویزیت ک رفتم پماد الفا و ژل هیدرودرم داد استفاده کردم یه هفته خوب شده نیاز ب ترمیم هم نشد تو هم حتما برو پیش دکترت چیزی نیس یا ترمیم میکنه یا دارو میده

سلام عزیزم یعنی چی باز شده خودت اینطور فکر میکنی بعد حمام بخیه ها تو سشوار بکش(خیلی تکون خوردی یا راه رفتی انگار رحمت سنگین شده و افتاده درد میکنه فکر میکنی بخیه ها باز شده نگران نباش طوری نیس