۵ پاسخ

سلام شما پسرتو از قنداق گرفتی؟؟..منم دخترم خیلی عادت کرده زود دستاشو تکون میده و بیدارمیشه دوس ندارم دیگ قنداق کنم ولی نمیدونم چطور

تجربه ای ندارما.ولی بنظرم سخت نگیر بعد یه مدت که چرخیدنو اینارو یاد بگیره دیگه دوست نداره قنداقش کنی

چه جوری قنداق میکنی میشه بچه چهار ماهه هم قنداق کرد شبها سرد شده که راحت بخوابه؟ میتونی یک عکس بدی از قنداقش

عزیزم اشکال نداره بچه داییمم همینژوری بود تا ۵ ماهگی قنداق میشد به بعد خودشم دوس نداشت دلش میخواست غلت بزنه و تمون بخوره

عزیزم دختر منم همینه اینطوری ک راحت میخوابن هیچم اذیت نمیشن خودتو ناراحت نکن بزرگتر ک بشن خودشون ا قنداق فرار میکنن