۹ پاسخ

اگر دلستر میگن بخور نخور ضرر داره
چیزای طبیعی بخور مث ۴مغز،قند نداری شیره انگور و خرما یا انجیر،شیر،خرما

اول سونو وزن برو شاید وزن بچه ت خوب باشه. من سر بارداری قبلی تا ۳۸ هفته مدرسه میرفتم اولیای کلاسم تا آخرین لحظه نفهمیدن باردارم چون شکمم نشون نمی‌داد بچم هم ۳۵۰۰ بود و سالم خداروشکر

عزیزم اصن ربطی ب شکم نداره من الان ۸ماهمه شکمم مث ۵ماهه هاس...درضمن باید ۳۴هفته بری سونو وزن..
ولی اگر الان رفتی اگر وزنش کم بود اصن نگران نباش بچه تو هفتها آخر وزن میگیره
مایعات بیشتر بخور هندوانه بخور ماهی گوشت بخور مغزیجات بخور خرما بخور اینا براوزن گیری خوبه

عزیزم شکم ماما به بچه ربطی نداره من فردا میرم زایمان انگار پنج ماهمه ولی بچم تپل

عزیزم وزن نی نی به اندازه شکم ربطی نداره اول سونو بده بعد وزنش کم بود مغزیجات وبستنی و خرما وموز چیزای مقوی بخور از رو شکم که وزن و تشخیص نمیدن

عزیزم اصلا ب اینجور چیزا فکر نکن...به ژن بستگی داره سایز شکم...اول برو سنوی وزن بچه وزن بچت خدای نکرده کم بود خود دکتر بهت میگه....ن زیاد نیس....من ک رفتم نسخمم ایراد داشت مجبور شدم آزاد حساب کنه شد ۸۵ تمن فک کنم...نیمه دولتی رفته بودم

من سونو وزن دادم آزاد ۳۰۰ هزارتومن
گلم شکم منم کوچیکه از هفته ۳۶ ب بعد بزرگ شد.

هزینه سونو بسته به جایی که میری متفاوته. درباره اندازه شکم، هیچ ربطی به وزن جنین نداره. برای منم شکمم کوچیکه اما وزن بچه توی سونوها نرماله.
قند و چربی بیش از حد و اضافه نخور. فقط چیزای مقوی و مفید بخور

آزاد ۱۵۰با دفترچه کمتر