۱۱ پاسخ

یه سری دارو ها حتما باید دمای پایین باشه مثل سیدرال لیپوزوفر استامینوفن

اگر تو یخچال بزاری خیلی بهتره،دیگه خیال خودتم راحتتره،جای دارو تو یخچاله ،منم نمیزاشتم اما بهداشت گفت بزار یخچال

داخل یخچال بهتره اکثره داروهابایدتویخچال باشن

اشتباه میکنی اگ روی کارتونشو نگاه کنی بعضی از قطره هارو نوشته ک در یخچال نگهداری شود

من که اونایی که باید تو یخچال نگهداری بشه رو میذارم یخچال

سلام ،بعضی از قطره آهن ها را باید حتما داخل یخچال نگه داشت و بعضی از آنتی بیوتیک ها را

سلام عزیزم.داروهایی که باید داخل یخچال گذاشته بشن و میزارم مابقی و داخل قفسه میزارم.
مثلا بعضی قطره ها باید داخل یخچال باشن.
همون موقع که داروها رو میخریم.
همسرم سوال میکنه کدومش و باید یخچال بزاریم.
ممکنه بگن هیچ کدام.
که میزارم تو قفسه
و معمولا روشون نوشته

روشون نوشته هر کدوم گفته باید بذاری حتما

رو داروها نوشته کدومسون داخل یخچال باید باشن..تویخجال بهتره بنظرم..منکه تویخچال میزارم

نمیدونم من ک میذارم تو یخچال

منم نمی زارم 🙂