۷ پاسخ

مای بی بی گرونه تر بارلی قیمتش پایین من چندوقته پیش بارلی 64 تایی خریدم100 سایز3

مای بیبی دیگ عزیزم

مرسی ها هم خوبن دو ماه پیش شماره ۴ شون ۶۵ میدادن توش ۴۴ هس خودشونم جثه پوشکا از پشت بزرگه خوبه

من مای بی بی شماره 3 گرفتم38تایی 96تومن خیلی گرونه مولفیکس گرفتم همین ساز 46عددی 75 تومن تاحالا بارلی نگرفتم

پوشک مای بیبی سایز 4 الان شده بسته 36 کوچیکش و بسته بزرگش 80 تومن. ولی بارلی رو نمیدونم

مای بیبی گرونتره

شماره چند بستگی داره