۵ پاسخ

طبيعيه عزيزم كم كم خوابش تنظيم ميشه

عزیزم طبیعیه پسر من هنوزم شبا دیر میخوابه ولی از اولا خیلی بهتر شده. روزا پرده اتاقو بکش که روشن روشن بشه جوری که چراغو‌روشن کنی تفاوتی نداشته باشه. صدای تلویزیون هم کم کم نکن. شبا هم موقع خواب که تاریک میشه و ارومه کم کم تفا‌وت شب و روز رو یاد میگیره

طبیعی عزیزم بعد چهله کم کم خوب میشن ولی حتما واسه شیر در روز بیدارش کن حتی شده بازی کن باهاش با پاهاش با دست صورتش ور برو بیدار بشه بهش شیر حتما بده چون تو خواب خدا نکرده افت فشار میکنه بعدا خوب میشه یکماه به بعد

سلام گلم نگران نباش هر بچه ی یه طور هست یکی شب میخوابه روز بیداره یکی روز میخوابه شب بیداره بزرگتر بشه خوابش تنظیم میشه

عزیزم نگران نباش دختر منم اینجوری بود اولا.ب مرور درست میشه خوابش ب تنظیم مییوفته