۸ پاسخ

هیچ اشکالی نداره. هرموقع گرسنه بشه بیدار می‌شه فقط هفته‌ی اول تولد ممکنه قندش بیفته بعد از اون اشکال نداره. خدا دوست داره😁❤

دختر منم از دو ماهگي خودش شير شبش رو قطع كرد اخر شب شيرش رو ك ميخوره تا ٧ /٨ صبح ميخوابه مشكلي نداره عزيزم

اگر وزنش خوبه مشکلی نیس بذار بخوابه

ممنونم مادرای مهربون

نه عزیزم دیگه کم کم معده شون بزرگ میشه و شیر بیشتر نگه می داره درنتیجه دیر تر گرسنه میشن پس بزار بخوابه پسر منم اینجوریه🙂

اگه گشنه بود خودش بیدار میشد

سلام نه عزیزم دختر منم همین طوره

بیدارش نمیکنی شیر بخور تا ۶صبح 😮باید حتما بیدارش کنی خودت بهش شیر بدی افت فشار پیدا میکنه تو خواب نه خودش حالیشه نه شما‌متوجه میشین مرکز بهداشت بدونه دعوا میکنه باهاتون به من‌گفته بچه تو خواب شبا بیدار کن نگو ولش خواب تنبلی کنی حتما بهش بده چون بچه ان قندشون‌میاد پایین فشارشون میفته