۷ پاسخ

مال من دو هفتگیش افتاد. زیر ۸

ناف هردوتا دخترمن ده روزگی افتادن
تا ده زردی نرمالی ده تا۱۵هم قطره بیلی ناستربدی نیازبه دستگاه نداره ولی ۱۵به بالا لازمه

برای پسرمن سر8روزافتاد.10نرماله تا13اما بالاترازاون خطرناکه پایین ترم ک زردی حساب نمیشه دیگه

بچه من 4 روزش بود افتاد زردی هم نگرفت خداروشکر

خیلی ممنونم از همتون که جوابم دادین

سلام بستگی ب بدن نوزاد داره معمولا تا ده روزگی میوفته.بالای ده که باشه خطر ناکه .کمتر ش دکتر قطره میده بعدم ب مرور زمان خوب میشه باید خودتم سردی بوخوری.

سلام اصولا تا ۱۰ رو بگی میافته،باز هم بستگی داره،مال دختر من ۱۱ بود با شیر خش رساندم به ۹،نیم،دیگه هم نرفتم آزمایش که خوب شد