۴ پاسخ

روغن بادام شیرین اصل بگیر هر روز روزی دو بار دور نافش رو از سمت چپ به راست به صورت ساعتگرد خیلی آروم ماساژ بده و چند قطره بریز داخل نافش پنبه بذار روش کامل جذب ناف بشه ، به امید خدا خوب میشه

سلام دخترم من اینجوریه .هر کاری کردم شکمش کار نکرد .رفتم شربت انجیر خریدم .که توش انجیر ترنجبین فلوس وروغن بادام‌شیرین داره .اون اثر کرد الان کمی بهتره

زیاد نده آب بدن بچه کم میشه

عیب نداره حداقل بهتر ازینکه شکمش کار نکنه.خودش چایی نبات بخور بچت خوب میشه