۲ پاسخ

عزیزم پدی لاکت برا نفخ کوچولوتونه و سعی کن دم به دقیقه ندی پروبیوتیک زنده هستش برا تقویت روده هستش سعی کن هفته ای دوبار بدی قبل شیر دادن نیم ساعت بده و برای اینکه نخای زیاد پوشک تعویض نکنی دستمال کاغذی چند لا بزار زیرش اونو زود زود عوض کن انشالا که دخترت بهتر هم میشه و برای اینکه شکمش خوب کار کنه ترنجبین دم کن بده روزی یه بار قشنگ کار میکنه شکمش و اذیت هم نمیشی

سلام عزیزم.موز بخور خودت یا رو ماست یه زره پونه بریز بخور تا شکم بچه سفت بشه