۹ پاسخ

من تمام قطره کولیکارو امتحان کردم فایده نداشت ولی گرایپ واتر عالی بود

اینا هیچکدوم خوب نیست فقط درست بغلش کن که باد شکمشو خالی کنه یکیم بعد از هر شیر خوردن اروم اروم بزن پشت بچه تا اروغ بزنهبه مرورکولیکش کامل خوب میشه

قطره ایزی کول هم خوبه اگه بتونی پیدا کنی

کولیکز میدم اب رو اتیشه

من گریپ واتر میدم عالیه

والا من همه را استفاده کردم به جز گریپ، خیلی موثر نبود فقط یه شربت پنتاپرازول دکتر برای پسرم نوشت بد نبود، ولی دکل آروغ بگیری خیلی خوبه

قطره بی بی کر، از همه قطره ها بهتر جواب میدهد

دایمیتیکس، عرق هل+عرق رازیانه+عرق نعنا+آب جوش و نبات(دکترش بهم یاد داد)

من دایمتیکون دکتر داد روزی ۵ قطره میدم تا الان ک ۴۰روزشه هر ۸ ساعت