۸ پاسخ

گلم من همههه چی میخورم حتی فست فود بعدشم قرص نعنامیخورم

من هر چی میخورم غذا پشتش چای نبات و عرق نعنا میخورم. به دخترم هم کولیکید قطره میدم قبل شیر دهی. اگر بخوای بگی این نفخ داره اون نداره ببخشیدا باید هیچی نخوریم. بخور همه چی ولی عرق نعنا بخور. باید تا 3 ماه تحمل کنی دل درد بچه رو. والا مادربزرگ من میگه ما بچه هامون همه دل درد داشتن و ما هم همه چیز می‌خوردیم. این دکترها الان شما رو دارن بدبخت میکنن

عزیزم همه چی بخور بدن ب همه چی نیاز داره فقط بعدش عرق نعنا و زیره کوبیده بخور

همه چیز بخور دکتر ب من گفت همه چی ب غیر از باقالی بخور من بعد از غذا یکم عسل با عرق نعناع میخورم نمیشه چیزی نخوری اون وقت شیرت کمه کله پاچه ابگوشت حتما بخور شیرتو زیاد میکنه

من بیشتر گوشت میزاشتم تو شیشه کنسروی درست میکردم میخوردم غذای دیگه هم با زیره میخوردم یا بعدش عرق نعنا .مایعات و شیر .اب هویج واسه شیرت زیاد بشه خوبه

منم همه چی میخورم بعدش کمی عرق نعنا وچایی نبات والا اگه چیزی نخوریم که بدنمون دیگه بنیه نداره 😕

عزیز من دکتر گفت فس فود نخور کاهو کلرم نخور عرق نعناع نخور اجیل نخور ولی سوپ مایعات آب میوه زیاد بخور

سوپ آبگوشت بدون نخود ماهیچه ماکارونی خرما بادوم درختی آبمیوه دلستر آب هویج