۱۱ پاسخ

دستگاه بهداشت قدرت تشخیصشون برای بالای ۲۰ هفته اس یه کم ضعیفه عزیزم

عزیزم به من گفتن زیر ۲۰ هفته نمیشه درست بشنون
برای منم هفته ۲۰ شنید طبیعیه

منم رفتم بهداشت خیلی ضعیف شنیدم خودشون گفتن حساسیت دستگاهای ما پایینه

منم رفتم بهداشت صداش اصلا نمیومد و واضح هم نبود،ولی مطب دکترم خیلی بلند و واضح شنیدم

بهداشت دستگاهش خوب نیست منم 21 هفته بود رفتم یه زور برام گذاشت الکی ترس به آدم میدن

برای منم همین اتفاق افتاد بهداشت رفتم نمیتونست صدای قلبشو پیدا کنه چند بار بهم گفت نفس عمیق بکش تا بشه پیدا کرد بالاخره اخرش که نا امید شدم پیدا شد

دستگاهای بهداشت اعتمادی بهشون نیس

گاهی اوقات پوزیشن بچه جوری نیست که بشه ظربان قلب گوش کرد گلم استرس نگیر

دستگاه هاشون ضعیفه نگران نباش

عزیزم‌ شاید حساسیت دستگاهشون پایین بوده.
نگران نباش چیزی نیست.
به این دستگاه ها خیلی نمیشه اعتماد کرد.

گاهی خود دکتر با اون دستگاه نمیتونه صذای قلبشو بشنوه استرس نگیر خب بهداشت چی گفت گفت برو سونو