۸ پاسخ

دکتر به من گفت چون پسرت نفخ و رفلاکس داره از قطره استا استفاده نکن
از شیاف براش استفاده کن.
واکسن رو زدی آوردیش خونه شیاف بزار.
شیاف استامینوفن

سلام من ماما بهم گفت به هیچ وجه واسه هیچکدوم از واکسناش قبلش بهش مسکن نده. منم بعدش دادم کمپرس سرد هم دائم رو پاش بود خداروشکر اصلا نه درد داشت نه اذیت شد

من استا ندادم چون بچه باید هوشیار باشه حتما. من به حرف بهداشت گوش کردم و روز اول هر یک ساعت یک دقیقه کمپرس سرد گذاشتم و روز بعد کمپرس گرم و روز سوم خوب شد خداروشکر.

خوب اگر پاراکید میدی نوشته برای بچه تا سه ماه ۴ سی سی هم میشه داد بعد ببری بهداشت وزنش می کنن می فهمی. من دخترمو میزارم توی پیرکس روی ترازو آشپزخونه وزنش می کنم😂😂😂
بعد واکسن همروز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم. شب هم حواست بهش باشه چون تب می کنن. انشالا راحت بگذره اذیت نشید

اگر وزنش رو میدونید استامینوفن بدید اگر نه که ندید
من پنجشنبه زدم واکسن رو
روز اول کمپرس سرد ولی من سه بار گذاشتم
روز دوم باد گرم سشوارو بگیر هر ۴ ساعتم استامینوفن

عزیزم نیم ساعت قبلش استامینفون بهش بده من برا پسرم کمپرس سرد نزاشتم چون زنداداشم گزاشته بود مواد تو پا بچش جمع شد و بود و بچه بی قراری میکرد من روز اول اصلن چیزی نزاشتم فقط چهارساعت یه با استامینفون و روز دوم حوله گرم پسرم اصلن اذیت نکرد

سلام عزیزم اگه اصرار داری بر اساس اخرین باری که وزنش کردی بده
و اینکه قطره رو بعد واکسن هم میتونی بدی قطعا ثابت نشده که قبل واکسن قطره بدیم خود پرسنل مرکز بهداشت هم همچین نظری ندارن

اگر خدایی نکرده دخترت یکی از موارد پسر من رو داره. قطره نده.
وزن قبلی که بردی بهداشت یا پیش دکتر یک بیشتر در نظر بگیر