۴ پاسخ

عزیزدلم چند ساعته قطره دادی؟

شياف استامينوفن ١٢٥ به درد كودك ١٠-١٢ كيلویی مي خورد و شياف استامينوفن ٣٢٥ به درد كودك ٣٠ كيلويی مي خورد و چون شياف مدل ديگری نداريم با بريدن ، و كوتاه كردن اين دو شياف برای وزن های ديگر استفاده كنيد ،
مثلا برای كودك ١٥ كيلويی نصف شياف ٣٢٥ بگذاريد ، باز تأكيد می كنم همزمان از شياف استامينوفن و شكل خوراكی استامينوفن استفاده نكنيد ، يعني بين اين دو حداقل ٤ ساعت فاصله باشد.

۴ ساعت از قطره ش گذشته باشه اصلا فرق نکنه بعد میتونی بزنی اگر رو به کاهش هست همون سر ۴ ساعت دوباره قطره بده تن شویه کن

آره بذار ولی يه کم اندازه دوسانت از شیاف و ببر بردار همش زیاده