۸ پاسخ

دوست من تهوع زیاد داشت دکتر به قرص ضد تهوع بهش داد خیلی خوب شد حالش بعد اینکه صبح که پامیشی نون خشک یا بیسکوییت بخور یه چیز خشک
سیرابی هم خیلی خوبه برا تهوع هم خودش رو بخور هم تو آبش سرکه بریز بخور چندبار بخور نه یه بار ایشالا که بهتر میشی عزیزم ولی بری دکتر قرص داره خوبه

عزیزم زنجبیل بخور ، منم مثل شما زنجبیل معجزه کرده برام

قرص دمیترون نیم ساعت قبل ناهار و شام بخور، قره قروت و کشک هم بزار دهنت تا حالت تهوع گرفتی، اصن نذار دهنت خالی باشه که اب دهنت زیاد شه

عزیزم دکتر به من برای مواقعی که تهوع داشتم قرص داده بود

برید مرکز بهداشت براتون قرض حالت تهوع مینویسه دمیترون یا از داروخونه بگیر بگو بارداری
خیلی خوبه من خوردم خیلی بهتر شدم

صبا بیدار شدنی ناشتا ی قرص دمیترون بخور تا نیم‌ساعت بعدش هیجی نخور اگه زیاد بود میتونی دوتا بخوری

سلام بری دکتر بهت قرص دمیترون میده

هر وقت حالت تهوع گرفتی نبض دست چپ و راستتو بمال