۷ پاسخ

سلام گلم احتمالا رزئولا گرڢته مثل هانا
اگه تبش تا ۳۹ب بالا هم میره و اسهال و استفراغ نداره همون رزئولاست.
اگه دکتر شیاف نوشته ۴ساعتی بزار مرتب..
برای هانا دکتر ایبوپروفن هم نوشت که اگه با شیافم نیومد پایین از ایبوپروفن بدم
هانا تا۵روز ادامه داشت تبش بعدش بدنش دون دون قرمز شد و خوب شد
مراقبش باش پاشویه کن مرتب..
اگه شیاف زدی نکنه قطره هم بدی خطرناکه..
شب بیشتر مواڟب باش..
سعی کن نخوابی..یا ساعت بزار رو زنگ نیم ساعتی بهش سر بزن
اگه گلاب تو خونه داری با گلاب پاشویه کن

تبش رو چند میره عزیزم؟با آب نمک ولرم پاشویه کن .پیاز بزار کف پاش.حتی دوستم حنا میزاره کف پای بچش موقع تب میکنه جواب میده

عزیزم ببر دکتر علت تب ببین چیه اگر خدایی نکرده عفونت باشه خیلی خطرناکه و با قطره حل نمیشه مشکل

اره عزیزم ،یه شیاف کامل،پاشویش کن و لباساشو کم کن

مگه تبش چنده؟؟؟

من شیاف نداشتم ولی اول ببرش دکتر اگه می‌ترسی بهاطرکرونا هیارخیلی خوبه قاچ کن بزار زیربغلش من خیلی امتحان کردم

تبش چنده؟؟؟؟؟