۶ پاسخ

سلام گلم وزنو اصلا مقایسه نکن
بچه هایی که شیرخشک میخورن زودتر چاق میشن و پفکین یعنی خیلی زود تپلی میشن
اما اونایی که شیرمادر میخورن کم کم‌ وزن میگیرن و کلا به تغذیه مادر خیلی ارتباط داره
بعضی بچه ها با شیرمادرشون خیلی خوب وزن میگیرن بعضی ها هم کم وزن میکیرن
کلا مونده به ژنتیک بچه

وزن بچه هاباهم فرق داره عزیزم نبایدمقایسه کنی پسرمنم تولد۳۱۰۰بود و چهارماهگی ۸۵۰۰

۳۱۰۰ بود تولدش
۴ ماهگی ۶۴۰۰

سلام عزیزم بچه ها باهم فرق دارن بچتو باکسی مقایسه نکن ولی وزن بچه ها تو چهار ماهگی باید دوبرابر وزن تولدشون باشه

دختر من سه ماهشه 7کیلو

سلام پسرمن ۶.۷۰۰