۶ پاسخ

قبل خواب میدم. بیارم 5یا 6صبح

عموما آخرینش بین ۱۰ تا ۱۱ شب قبل از خواب، اولینش بین ساعت شش تا هفت صبح که البته بعدش باز میخوابه تا ۱۰ صبح

البته من دخترم شیر خودم رو میخوره شیر خشک ی نیست

سلام آخرین وعده شیر شب گاهی اصلا شب نمیدم گاهی که بی‌تابی میکنه ساعت 8تا 9سب برای خواب شبانه شیر نمیدم بدون شیر میخوابونم شیر صبح 4یا 5صبح

حالا هرساعتی بخوابه بلند شه فرقی نمیکنه،فقط درطول شب چند بار بلند میشه شیشو میخواد که توش اب میریزم میدم دستش یه چند قلپ میخوره دوباره میخوابه

شب موقع خواب یه شیشه میخوره،صبحم بیدارشه صبحانه میخوره بعد صبحانش یه شیشه