۴ پاسخ

دختر من تا ۶ ماهگی شیر خودمو بیشتر نخورد، بعد که شیر خشک دادم اونم تازه فقط شبها میخورد، مزه اش تکراری شد نخورد، شیر خشکشو عوض کردم یه ذره خورد باز نخورد، تا دو هفته پیش که بردم پیش دکترش گفت رشدش خوب بوده، شیر نخورد هم عیب نداره همون غذا بده بهش! با دکتر مشورت کن

دکترا میگن تا یکسالگی نباید شیر پاستوریزه بدی، بعضی ها هم میگن ۲ سالگی!! بازم با دکترش مشورت کن

منم شیرم کمه قرص شیرافزا گرفتم بعد غذا باید بخوری الان دوروزه شیرم یکم زیاد شده

نه نده گلم من یکی دوبار ی اشتباهی کردم دادم دخترم همش شب و درلدر بود و باد شکم خارج میکرد چون طبعش سردع شیرگاو