۵ پاسخ

من دوازده سال از باردلری اولم میگذره شیش سال پیگیربودم برا بارداری دومم کلی دتر اینورو اونور این ماه من کلا سه بار نزدیکی داشتم در کمال ناباوری باردار بودم سعی کن بهش فکر نکنی گلم خدا بهترین هارو برات رقم بزنه

سلام عزیزم من خودم اقدام کردنی تو هر ماه یه روز درمیون رابطه داشتیم ولی این ماه که باردار شدم هر روز رابطه داشتم و دقیقاا نیم ساعت از جام بلند نشدم و سعی میکرن تا بتونمم پام میگرفتم بالا

عزیزم من از اقدام خسته شده بودن یه ماه کلا دو روز رابطه داشتم باردار شدم‌😂😂

سلام عزیزم بنظرم اگ روزای تخمک گذاریتو بدونی بهتره چون بهتر میتونی برنامه ریزی کنی و باید یک روز در میون تهش دو روز درمیون اقدام داشته باشی گلی

سلام عزیزم اصلا به دفعات نیست اگر واقعا فعلا نی نی نمیخواین کلا اقدام نکنید چون خیلیا هستن که با یکبار خطا باردار شدن یکیش خود من😂