۶ پاسخ

عزیز جان هنوز کوچولو ی نگران نباش اگه مشکل داشت تو بیمارستان میگفتند اگه جوابم پسندیدید بله را بزنید

عزیزم پسرمن شش ماهشه تازه خوب شده چه توقعی ازین طفلیا دارین اخه بجاش گردن گوسفند تو شیشه بپزین بخورین تا زودتر بچه گردن بگیره و از نگرانی دربیاین

پسر منم همینطوره چون موقع خواب همش ب یه ور خوابوندمش و بیشتر از همون ور شیرش دادم. بهم گفتن درست میشه . چند روز موقع خواب بالش گذاشتم بغل سرش ک برنگرده اینوری درست شد. فقط وقتی بغلش میکنم همشیه سمتو نگا میکنه اینم دارم تمرین میکنم با صورتم صورتصو نگه میدارم ک نچرخونه اونوری زیاد وول میخوره ولی درست میشه اینم .

عزیزم هنوز کامل گردن نگرفته خب.اره درست میشه

بنظرم به یه متخصص اطفال نشونش بده

یعنی چی سرش کج میشه؟؟؟